ΠΑΕ ΑΕΛ:«Κανένα ζήτημα μη διεξαγωγής του αγώνα»


Με Δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε πως δεν τίθεται κανένα ζήτημα μη διεξαγωγής του αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ως αποδέκτης σχετικών ερωτημάτων από φιλάθλους, η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό πως σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ιδιοκτήτρια του AEL FC ARENA, «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.», δεν τίθεται κανένα ζήτημα με την διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά (5.15 μ.μ.), ο οποίος θα γίνει κανονικά.

Ταυτόχρονα έχουμε την διαβεβαίωση πως μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα συνεχίσουν να καταβάλλονται τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να αποκατασταθούν οι μεγάλες ζημιές που όντως προκλήθηκαν από τον παγετό στις σωληνώσεις του γηπέδου και όσες προκλήθηκαν εξ’ αυτών στα υπόλοιπα δίκτυα και ιδιαίτερα στην δυτική πτέρυγα, προκειμένου οι απαιτούμενοι χώροι να καταστούν απολύτως λειτουργικοί.

Επισημάνθηκε ωστόσο ότι δεν είναι εφικτή ως την ημέρα αγώνα η αποκατάσταση της παροχής νερού στην ανατολική πτέρυγα και στα «πέταλα».

Δεδομένων όλων των ανωτέρω, μεταξύ των οποίων και η συνέχιση των εργασιών, η Κυριακή ορίσθηκε από την «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» ως ημέρα ασφαλούς επανενεργοποίησης της κεντρικής παροχής ρεύματος και ύδατος του γηπέδου κι ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από τις 10 π.μ. της Κυριακής θα επαναλειτουργήσει το ΑΕΛ RADIO 104.8, ενώ από τις 12 το μεσημέρι θα λειτουργεί και το Queen’s Bar του AEL FC ARENA.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται πως η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή (ως 9 μ.μ.) και αύριο Σάββατο (10 π.μ.-3 μ.μ.) από τα γραφεία της ΠΑΕ (Κύπρου 72, 5ος όροφος) και την Κυριακή (12 μ.-5.15 μ.μ.) από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

 

This entry was posted on 20 Ιανουαρίου 2017, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.