Τσιώλης: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμα ένα γκολ…»


%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bb%ce%b7%cf%82Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, παρουσιάστηκε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Βέροια (1-1), ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Πραγματικά σήμερα αν εξαιρέσουμε την απουσία του Ναζλίδη η ομάδα που ξεκίνησε ήταν πολύ καλή. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμα ένα γκολ αλλα δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ο Ντοντό αποχώρησε. Ένα αχρείαστο φάουλ από εκεί και πέρα έδωσε το γκολ στους γηπεδούχους και το παιχνίδι έγειρε προς τη Βέροια. Η Βέροια δεν μας άφησε πολλά περιθώρια, αλλά μας έδωσε την ευκαιρία με Ικάουνιεκς και Ντοντό να βγαίνουμε στην αντεπίθεση. Αυτό το αποτέλεσμα σήμερα είναι σημαντικό διότι αμα δεν κάναμε έστω αυτήν την ισοπαλία τα πράγματα θα ήταν πολύ δύκσολα για εμάς. Βλέπουμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά πλέον και θέλουμε να παρουσιαστούμε καλοί στην έδρα μας. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τη Βέροια και πάμε για τα καλύτερα.»

«Υπάρχουν φόβοι για ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό. Μακάρι να μην είναι έτσι και να είναι μόνο δυο-τρεις βδομάδες η απουσία του.» τόνισε για τον τραυματισμό του Ντοντό.

«Στην κορυφή σχεδόν τα πράγματα ξεχωρίζουν και ακόμα και η πρώτη πεντάδα. Θέλει υπομονή και ψυχραιμία. Όσον αφορά τη δική μου ομάδα,  η νίκη ενδεχομένως θα μας έδινε πολλα ψυχικά αποθέματα για τη συνέχεια, παρόλα αυτά αναμένεται ένα δεύτερος γύρος πολύ ενδιαφέρον.» είπε εν συνεχεία…

«Η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή κοντά στους πέντε στόπερ και καποιοι πρέπει να μείνουν και κάποιοι να φύγουν. Με αυτό το σκεπτικό προχωρήσαμε σε αυτήν την κατάσταση.» επεσήμανε σχετικά με τη λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Ποτουρίδη.

«Το θέμα είναι ότι χρειάζομαστε ένα φορ που ήταν κιόλας σήμερα εδώ το παιδί. Μπορεί να περάσουμε και σε δύο επιθετικούς παίκτες .Στη θέση αυτή έχουμε κάποια θέματα.» σχολίασε στο τέλος όσον αφορά την παρουσία του «Τσάκο» στη Βέροια και την εικόνα της ΑΕΛ στη γραμμή κρούσης.

This entry was posted on 18 Ιανουαρίου 2017, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.