Αναβολή στο ΑΕΛ – ΠΑΟΚ


Όπως αναμενόταν επισημοποιήθηκε η αναβολή στο ΑΕΛ – ΠΑΟΚ, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Λάρισα τις τελευταίες ημέρες.

Αναβολή στο ΑΕΛ - ΠΑΟΚ, αλλαγή ώρας στο ματς της Ξάνθης

Μετά το Κύπελλο Ελλάδος όπου διεξήχθησαν μόλις 3 ματς και το πρωτάθλημα πέφτει… θύμα των κακών καιρικών συνθηκών που πλήττουν όλη την χώρα τα τελευταία 24ωρα. Το χιόνι και ο πάγος που κυριάρχησαν και στην πόλη της Λάρισας είναι η αιτία αναβολής του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στην τοπική ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής:

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της από 13.01.2017 επιστολής της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., με την οποία μας κοινοποιήθηκε έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας που εισηγείται την μη διεξαγωγή του αγώνα Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ. και λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες οι οποίες καθιστούν αδύνατη την τέλεση του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών, αλλά και των φιλάθλων ο αγώνας Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00 στο πλαίσιο της 11ης  Αγωνιστικής, αναβάλλεται και θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της διοργανώτριας. 
Επίσης, μετά τη σύμφωνη γνώμη των δύο Π.Α.Ε., ο αγώνας Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/01/2017 στις 15:00, αντί της 17:15 της ίδιας ημέρας.
This entry was posted on 13 Ιανουαρίου 2017, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.