Τσιώλης: «Μας εκνεύρισε ο διαιτητής»


%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bb%ce%b7%cf%82Τη σημασία της νίκης της ΑΕΛ επί της Βέροιας υπογράμμισε ο Σάκης Τσιώλης, ενώ εξέφρασε παράπονα για το διαιτητή Φωτιάδη. Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Κανένας δεν χαμογελούσε. Αυτό σημαίνει πόση ένταση είχε αυτό το παιχνίδι. Με την νίκη αυτή η ομάδα μπαίνει και πάλι στον δρόμο της. Σήμερα κερδίσαμε ποδοσφαιριστές και βαθμούς. Και αυτούς που ήρθαν και κάποιους από τους παλιούς που σήμερα έδειξαν την αξία τους.

Με την διακοπή βγήκαμε εκτός ρυθμού. Μας ενόχλησε ο τρόπος διαιτησίας, αλλά κερδίσαμε και τον ρέφερι. Δεν ήταν κακός, αλλά με τις αποφάσεις του μας εκνεύριζε συχνά.

Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε. Είχαμε ένα πλάνο και αυτό βάλαμε σε εφαρμογή στο δεύτερο μέρος. Βάλαμε τους Κουτσιανικούλη και Γκαγέχο και μεταφέραμε το παιχνίδι στα άκρα. Μετά το 1-1 και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο κόσμος μας έδωσε σημαντική ώθηση. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Τους το είπα και στα αποδυτήρια πως με αυτήν την εμφάνιση η ομάδα δεν φοβάται κάτι. Αυτοί είναι που αξίζουν να φορούν αυτήν την φανέλα», τόνισε.

This entry was posted on 5 Ιανουαρίου 2017, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.