Ματαιώνεται η μεταγραφή του Άντριαν Φερνάντεζ


Αντριάν Φερνάντες

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η μεταγραφή του Άντριαν Φερνάντεζ όπως ανακοίνωσε σήμερα (28/12) η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή ωστόσο το γεγονός της αγωνιστικής του απραξίας τον έχει επηρεάσει αγωνιστικά και θα έπρεπε να παρέλθει χρονικό διάστημα δυο μηνών για να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ως εκ τούτου η μεταγραφή ματαιώνεται.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Λάρισα ο ποδοσφαιριστής Άντριαν Φερνάντεζ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, παρότι πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, αφού οι δείκτες των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε κατέδειξαν ότι η αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών τον έχει επηρεάσει σε διάφορους τομείς, με συνέπεια από τους κ.κ. Στράτο, Μαντζιώκα, Τσιώλη και Μπασδέκη να συνεκτιμάται ότι θα χρειαστεί χρονικό διάστημα δύο μηνών προκειμένου να επανέλθει σε επιθυμητή κατάσταση.

Όμως οι ανάγκες τις ομάδας μας είναι άμεσες, γι’ αυτό και ως σήμερα αποκτήθηκαν παίκτες που σύμφωνα με τις μετρήσεις τους είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.
Λυπούμαστε, αλλά κατόπιν αυτού, η ΑΕΛ συνεχίζει την αναζήτηση ενός τουλάχιστον αξιόπιστου επιθετικού.

This entry was posted on 28 Δεκεμβρίου 2016, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.