Προπώληση εισιτηρίων για Παναθηναϊκό


Προπώληση εισιτηρίων για Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι ξεκινά από αύριο Δευτέρα η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Super League, ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (Κυριακή 18/12, ώρα 7.30 μ.μ.) και για μια ακόμη φορά καλεί τους φιλάθλους να σπεύσουν έγκαιρα να προαγοράσουν το εισιτήριό τους, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία στα εκδοτήρια του γηπέδου πριν την έναρξη, λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας.

Αναλυτικά τα ωράρια προπώλησης (από τα γραφεία της ΠΑΕ, Κύπρου 72, 5ος όροφος):

– Δευτέρα 12/12, 10 π.μ.-5 μ.μ.
– Τρίτη 13/12, 10 π.μ.-5 μ.μ.
– Τετάρτη 14/12, 9 π.μ.-9 μ.μ.
– Πέμπτη 15/12, 10 π.μ.-5 μ.μ.
– Παρασκευή 16/12, 9 π.μ.-9 μ.μ.

– Για το πρόγραμμα και τους τόπους προπώλησης Σαββάτου και Κυριακής, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Oι τιμές των εισιτηρίων θα έχουν ως εξής:

* ΘΥΡΕΣ 1,2,11,12 και 23: 15€
* ΘΥΡΕΣ 3 και 10: 20€
* ΘΥΡΕΣ 4, 5, 6, 7, 8 και 9: 25€
* ΘΥΡΕΣ 14, 15, 21 και 22: 35€
* ΘΥΡΕΣ 16, 17, 19 και 20: 50€
* ΘΥΡΑ 18 VVIP: 60€

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παιδιά ηλικίας έως και 10 ετών, που δεν καταλαμβάνουν αποκλειστική θέση, μπορούν να εισέρχονται δωρεάν.

Διαδικασία εισόδου:

– Για την εξυπηρέτησή σας ενημερώνουμε ότι για αγορά εισιτηρίων ημέρας απαιτείται προφορικά το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ο ΑΜΚΑ έχοντας στην κατοχή σας την αστυνομική ταυτότητα σε περίπτωση ελέγχου. ΠΡΟΣΟΧΗ στην ορθή διατύπωση του ΑΜΚΑ διότι σε περίπτωση λάθους το σύστημα δεν εκδίδει εισιτήριο. Κάθε άτομο με τα στοιχεία του μπορεί να προμηθευτεί μόνο ένα εισιτήριο, το προσωπικό του. Παρακαλούμε για την όσο πιο έγκαιρη προσέλευση και προαγορά ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

– Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 1 (νότιο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα. Είσοδος καταγεγραμμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα δωρεάν για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ και με συνοδό δωρεάν μόνο σε περίπτωση κινητικών προβλημάτων του ΑΜΕΑ.

– Οι μαθητές θα εισέρχονται ομαδικά, αφού προηγηθεί συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, δωρεάν με τη συνοδεία εκπαιδευτικών.

– Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προϋποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη Super League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά.

 

This entry was posted on 11 Δεκεμβρίου 2016, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.