Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΛ στα Τρίκαλα


%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1-%ce%b1%ce%b5%ce%bb-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%bf%ce%b9

Την απαγόρευση  μετακίνησης των φιλάθλων της ΑΕΛ στα Τρίκαλα για τον αγώνα κυπέλλου της προσεχούς Τετάρτης (14/12) αποφάσισε η η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά και από σχετικό αίτημα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα (09-12-2016) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, την Τετάρτη (14-12-2016) και ώρα 19.30, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ – Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ.», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος, περιόδου 2016-2017, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

This entry was posted on 11 Δεκεμβρίου 2016, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.