Κούγιας: «Μας έκαναν υπερήφανους»


Κούγιας: «Μας έκαναν υπερήφανους»Συγχαρητήρια σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ έδωσε ο Αλέξης Κούγιας με γραπτή του δήλωση μετά το τέλος του σημερινού αγώνα της Τρίπολης. Οπου παράλληλα εξαπέλυσε «επίθεση» στον ρέφερι Κύζα αλλά και σε άλλους παράγοντες του ποδοφαίρου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στον Σάκη Τσιώλη, αλλά και σε όλο το προπονητικό επιτελείο, γιατί σήμερα μας έκαναν υπερήφανους.
Σήμερα η ΑΕΛ έδειξε γιατί θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, εκτός απ’ τους ηρωϊκούς οπαδούς μας που ήρθαν στην Τρίπολη και μέσα σε σφοδρή καταιγίδα και αέρα, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την ΑΕΛ και τους χίλιους οπαδούς μας που γέμισαν το Queen’s Bar στο AEL FC ARENA.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις εκατοντάδες των οπαδών μας που έμειναν εκτός.
Κύριοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, δείτε μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό που έγινε σήμερα στην Λάρισα και στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας, για να καταλάβετε τι σημαίνει μεγάλη ομάδα.
Μεγάλη ομάδα είναι όποια διοργανώνει ποδοσφαιρικές γιορτές και όχι όποια κερδίζει τα παιχνίδια με πέναλτι τύπου Κύζα, με αποβολές τύπου Κύζα, αλλά και με μη αποβολές, όπως σε περιπτώσεις σαν κι αυτή του παίκτη της Τρίπολης, που ενώ κάνει πέναλτι, ο διαιτητής το μετέτρεψε σε φάουλ εκτός περιοχής.
This entry was posted on 26 Νοεμβρίου 2016, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.