Ντελόπουλος: «Σέβομαι την αγωνία των κατοίκων των Ιωαννίνων και δεν τους ειρωνεύτηκα»


Ντελόπουλος: «Δεν ειρωνεύτηκα τους Γιαννιώτες»

Η χθεσινή (19/10) δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήση Ντελόπουλου περί σεισμού από την ομάδα της ΑΕΛ στα Γιάννενα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην πόλη των Ιωαννίνων που ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα τις προηγούμενες μέρες από τις σεισμικές δονήσεις.

Με νέα του δήλωση στο ΑΕΛ Radio και στην εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη ο κ. Ντελόπουλος επανήλθε με σκοπό να διορθωθούν τα κακώς κείμενα τόσο από την μεριά του όσο και από την διοίκηση της ομάδας της Λάρισας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πληροφορήθηκα όσον αφορά το χθεσινό περιστατικό, ότι εμείς δε σεβόμαστε την κατάσταση στα Γιάννενα. Μίλησα όμως ποδοσφαιρικά. Σεβόμαστε την αγωνία των κατοίκων στην πόλη των Ιωαννίνων και δεν τους ειρωνεύτηκα. Ήταν υποχρέωση μου να ξαναβγώ μόνο και μόνο ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Διαισθάνομαι και συμπαραστέκομαι στους κατοίκους των Ιωαννίνων. Δε θέλω καμία αντιπαράθεση με τους κατοίκους των Ιωαννίνων. Τους σεβόμαστε και δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί τους. Δεν ήταν στις προθέσεις μου, ούτε εγώ προσωπικά, ούτε η ΠΑΕ ΑΕΛ να δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα».