Αύριο η αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα με την ΑΕΚ


varela

Ο Άγγελος Αναστασιάδης προετοίμασε την ομάδα για την αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο την ΑΕΚ, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA. O Μακεδόνας τεχνικός θα αποφασίσει για τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην πρωινή συνάντηση που θα έχουν οι “βυσσινί”.

Σίγουρα από αυτή θα απουσιάζει ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, με την επιτελείο της ομάδας να αποφασίζει να μην ρισκάρει σε υποτροπή του τραύματος του, ενώ γνωστή εδώ και καιρό είναι και η απουσία του νεαρού Καρατάσιου. Σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές πλέον θα προστεθεί και ο Βαρέλα.

Παράλληλα η ΠΑΕ ενημέρωσε πως  Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται αύριο από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. από τα γραφεία της ΠΑΕ (Κύπρου 72, 5ος όροφος) και από το AEL FC ARENA ως τις 7.30 μ.μ. Υπενθυμίζοντας πως για την αγορά απαιτείται ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ.

Ενώ τέλος η παράδοση των καρτών διαρκείας στους κατόχους τους θα γίνει σε λίγες ημέρες και σίγουρα πριν την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση. Ως εκ τούτου ο αγώνας με την ΑΕΚ θα είναι ο τελευταίος στον οποίο θα εισέλθουν με τα παραστατικά αγοράς.