Κούγιας: «Καμία διάθεση ρεβανσισμού»


kougias-synΆριστη, ως είθισται άλλωστε, αναμένεται να είναι η φιλοξενία που επιφυλάσσει η ΑΕΛ στην ΑΕΚ, στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (17/10) στο ΑΕΛ FC ARENA.

Πάρα τα όσα είχαν γίνει στο περσινό παιχνίδι Κυπέλλου με την «Ένωση», δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση για «ρεβάνς» από πλευράς της «Βασίλισσας του Κάμπου», όπως ειπώθηκε άλλωστε και από τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Αλέξης Κούγια.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ,  με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία» παραδέχτηκε πως το περσινό ματς πλήγωσε τον εγωισμό της ομάδας εκείνη την περίοδο, όμως κανείς στην ομάδα δεν έχει διάθεση ρεβανσισμού, όπως χαρακτηριστικά είπε, τονίζοντας παράλληλα πως στόχος της ομάδας είναι να κάνει απόρθητο κάστρο την έδρα της.

Οι δηλώσεις του: «Δεν έχουμε καμία διάθεση ρεβανσισμού αν και το παιχνίδι εκείνο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μας πλήγωσε. Απεναντίας θα φιλοξενήσουμε τους διοικητικούς της ΑΕΚ με τον καλύτερο τρόπο και αγωνιστικά ας κερδίσει ο καλύτερος. Στόχος μας είναι να κάνουμε το γήπεδο μας ένα απόρθητο κάστρο το οποίο πιστεύω θα το καταφέρουμε τη φετινή περίοδο δεδομένου μετά τη μεγάλη μας νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0».

This entry was posted on 10 Οκτωβρίου 2016, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.