Τέλος οκτώ από την ΑΕΛ


Τέλος οκτώ από την ΑΕΛ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστά τα ονόματα των παικτών που αποτελούν παρελθόν από την ομάδα εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ.

Σε αναζήτηση ομάδας προκειμένου να συνεχίσουν την καριέρα τους, βρίσκονται οι Βέρτζος, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Κομεσίδης, Μπανούσης και Μπόγιοβιτς, καθώς ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπολογίζονται από τον τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελο Αναστασιάδη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής κ. Άγγελος Αναστασιάδης, αφού είδε όλους τους αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΛ που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση κι έχοντας προσωπική άποψη για ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές μας, ζήτησε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ τα εξής:

1. Να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια των Κομεσίδη, Μπανούση και Μπόγιοβιτς.

2. Να διαπραγματευτεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ τη λύση των συμβολαίων με τους Νικολακάκη (έχει ήδη λύσει το συμβόλαιό του), Βέρτζο, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο και Κουτσιανικούλη.

Για όλους τους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ζήτησε ο κ. Αναστασιάδης να λύσουν τα συμβόλαιά τους, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από όλους σχεδόν τους συλλόγους της FL αλλά και από ορισμένους της SL και ήδη έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, πριν ανακοινωθεί επισήμως η απόφαση του κ. Αναστασιάδη, τόσο οι ίδιοι όσο και οι managers τους»

This entry was posted on 23 Ιουνίου 2016, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.