Τελεσίγραφο Κοντονή: «Αλλάξτε διαιτητές ή τελικός… γιοκ»


Τελεσίγραφο Κοντονή: «Αλλάξτε διαιτητές ή τελικός... γιοκ»
Την οργή του Σταύρου Κοντονή προκάλεσε ο ορισμός των βοηθών του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού! Έδωσε διορία στην ΕΠΟ μέχρι τις 12 το μεσημέρι.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοντονής θεωρεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον ενέπαιξε κατά το τελευταίο ραντεβού που είχαν και στο οποίο συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών να σφυρίξει τον τελικό ο Σιδηρόπουλος.

 


Από το περιβάλλον του υφυπουργού κυκλοφόρησε ότι ο Γκιρτζίκης φέρεται να είχε διαβεβαιώσει τον Κοντονή ότι μαζί με τον Σιδηρόπουλο θα οριζόταν και η «ομάδα» του, δηλαδή οι δύο βοηθοί που έχει στους αγώνες που διευθύνει, ο Κωσταράς και ο Ευθυμιάδης.

Ωστόσο, από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν σήμερα άλλα ονόματα προς έκπληξη του Κοντονή! Γεγονός που επέφερε την έκρηξή του. Σε σημείο, μάλιστα, να συζητάει με τους συνεργάτες του ακόμα και την πιθανότητα αναβολής ή και ματαίωσης του τελικού του Κυπέλλου επειδή δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα από την ΕΠΟ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κοντονής αποφασίζει να μη γίνει ο τελικός αν δεν αλλάξει η ΕΠΟ τους διαιτητές που αποφάσισε να πλαισιώσουν τον Σιδηρόπουλο! Κάτι που εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθάρισε στην οργισμένη δήλωσή του:

«Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

sport-fm.gr

This entry was posted on 5 Μαΐου 2016, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.