Διώξεις σε τρεις για «ύποπτα»


Διώξεις σε τρεις για «ύποπτα»
Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε δύο ΠΑΕ της Football League και μία της Super League. Συγκεκριμένα διώκεται η Παναχαϊκή για την ήττα (4-1) από τον Πανελευσινιακό στις 2 Μαρτίου, ένα ματς που αρχικά είχε αναβληθεί έπειτα από καταγγελία των γηπεδούχων για απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή τους, Γιώργου Λαμπρόπουλου και ο Πανελευσινιακός για την ήττα (2-0) από την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Τέλος διώκεται η ΠΑΕ Πανθρακικός για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 28 Φεβρουαρίου.Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

Της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Α.Π.Σ., νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Super League Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα της 28/2/2016).

Της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Football League Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανελευσινιακός της 6/3/2016).

Της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Football League Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός της 2/3/2016)».

This entry was posted on 5 Μαΐου 2016, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.