Mε μαχητική διάθεση κόντρα στην ΑΕΛ η Αναγέννηση


anagennhsh - ael 2015-16 (2)

Το πάθος και τη θέληση που την έφεραν ένα βήμα από τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής καλείται αύριο (23/4) στο AEL FC Arena να βγάλει η Αναγέννηση.

Η ομάδα της Καρδίτσας φιλοξενείται το απόγευμα του Σαββάτου από την πρωτοπόρο της Football League ΑΕΛ για την 29η αγωνιστική και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις τελευταίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης και οι παίκτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το πολύ δυνατό ματς με Θεσσαλικό ενδιαφέρον και στην ομάδα πιστεύουν πως αυτό το παιχνίδι θα βοηθήσει έτσι ώστε να επανέλθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΛ είναι υψηλών απαιτήσεων και οι Κιτρινόμαυροι χρειάζονται να δείξουν το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο που διαθέτουν έτσι ώστε να καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του 90λεπτου απέναντι σε μια ομάδα, η οποία οδεύει εκ του ασφαλούς προς τη Superleague.

Ο αγώνας προβλέπεται να είναι από τους δυσκολότερους της σεζόν αλλά λειτουργεί και ως πρόκληση για την Αναγέννηση που θέλει να προσπαθήσει για το καλύτερο και άπαντες γνωρίζουν ότι η καλή απόδοση σε ένα Θεσσαλικό ντέρμπι μπορεί να αντιστρέψει εξολοκλήρου την πρόσφατη φόρμα της ομάδας και να διαγράψει τα τελευταία «κακώς κείμενα».

Η εβδομάδα χαρακτηρίστηκε από έντονες προπονήσεις και

δουλειά σε όλους τους τομείς, με το προπονητικό τιμ να εστιάζεται στα αίτια των τελευταίων εμφανίσεων και να επικεντρώνεται στην ανόρθωση του ηθικού και της αγωνιστικότητας των Κιτρινόμαυρων.

Εδώ να αναφέρουμε ότι η ομάδα έχει πληγεί το τελευταίο διάστημα από τις απουσίες που κάθε εβδομάδα δημιουργούν νέα δεδομένα και διαφοροποιούν το διαθέσιμο ρόστερ που σίγουρα έχει επηρεάσει αγωνιστικά την Αναγέννηση.

Όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και άπαντες στο μυαλό τους έχουν πως θα καταφέρουν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα στους «Βυσσινί» που μολονότι έχουν προβληματίσει επίσης το τελευταίο διάστημα με την απόδοσή τους, καταφέρνουν και παίρνουν τους απαιτούμενους βαθμούς που τους καθιστούν και φαβορί για ένα εκ των δύο εισιτηρίων της ανόδου.

Φυσικά στην Αναγέννηση κοιτάζουν μόνο τα δικά τους πλά

να και πώς θα καταφέρουν με τη γνωστή τους μαχητική φιλοσοφία «εξαργυρώσουν» το σαφές βαθμολογικό πλεονέκτημα που έχτισαν με πολύ κόπο και που τους καθιστά ένα βήμα από την παραμονή για 5η συνεχόμενη χρονιά στη Football League, στόχος που είχε εξαρχής τεθεί.

Η προτροπή και των φιλάθλων της ομάδας είναι σε ένα τέτοιο ματς οι Κιτρινόμαυροι να παρουσιάσουν μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση, έχοντας μία ευκαιρία να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να πείσουν και τον πλέον δύσπιστο ότι ο τελευταίος μήνας πρόκειται απλά για μία κακή παρένθεση.

Στα αγωνιστικά νέα, η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοι

μασία της σήμερα (22/4) με πρωινή προπόνηση και εκτός μάχης θα είναι ο τιμωρημένος Γκόλιας. Αντίθετα, επιστρέφουν οιΠιτταράς από τιμωρία και Μπιτέλης από ίωση.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Κουτσόπουλο, Γεωργατζά, Τσάμη, Τζάνη, Κισκαμπάνη, Σάββα, Καραχάλιο, Ακασού, Δημόπουλο, Κοντό, Γκουγκούδη, Υφαντή, Μπιτέλη, Μπλέντι, Πιτταρά, Τσούκαλο, Μαυριά, Τζέκο, Σκαθαρούδη και Τσιλούλη.

Πηγή: http://karditsasportiva.gr/