Σούλης Παπαδόπουλος: «Kάναμε ένα μεγάλο διπλό»


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα.

 

«Πρώτα από όλα να συγχαρώ για την φιλοξενία που ήταν επιπέδου ΣουπερΛιγκ. Πιστεύω να ανταποδώσουμε την φιλοξενία. Επίσης, να συγχαρώ και τις δυο ομάδες που μπήκαν στα πλέι οφ. Είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι το ματς το δείχνει η τηλεόραση και θα το δει όλη η Ελλάδα, να δείξουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την πιθανότητα που έχουμε για την άνοδο, ακόμη κι αν είναι δύσκολη λόγω των φαβορί ΑΕΚ και Ηρακλή. Όλοι κυνηγάμε αυτές τις δυο ομάδες, αλλά πλέον εμείς θεωρώ ότι κυνηγάμε την ΑΕΚ με κάθε σεβασμό. Έχουμε τις δυνατότητες και μπορούμε.

Στα πρώτα 20 λεπτά δεν μπήκαμε καλά και ίσως έφταιγε η αποχή 20-25 ημερών από τα επίσημα παιχνίδια. Δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια των παικτών, μείναμε με 10 παίκτες και ήταν δύσκολο να ανακάμψουμε. Δικαιωματικά μας ανηκει η νίκη αφού αν και με παίκτη λιγότερο πιέσαμε ψηλά. Πολύ καλή η αντίπαλη ομάδα, δεχθήκαμε ένα πολύ ωραίο γκολ στο 2-1 αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και δημιουργήσαμε 2 γκολ. Ηταν μια παλικαρίσια νίκη.

Συγχαρητήρια στον κόσμο της Παναχαϊκής που σηκώθηκαν στο πόδι και μας χειροκρότησαν. Είναι από τις λίγες φορές που το έχω δει αυτό στα ελληνικά γήπεδα. Τέτοιες σκηνές μόνο στο εξωτερικό βλέπουμε και αποδεικνύουν τον πολιτισμό του κόσμου. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους που μας βοηθήσανε και τους θέλουμε και με τον Απόλλωνα. Δεν πετάμε στα σύννεφα πρέπει να κάνουμε κι άλλες νίκες».

Για την έως τώρα προσφορά του: «Σίγουρα όταν σε 6 παιχνίδια κάνεις 5 νίκες τότε δεν μιλάμε ούτε για τύχη, ούτε για άστρο. Γενικά είμαστε άτυχοι, αλλά έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ. Τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων. Από τα λαϊκά δικαστήρια στην Καρδίτσα κι έπειτα το τοπίο είναι εντελώς διαφορετικό. Σήμερα, κάναμε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Παναχαϊκής όπου μόνο η ΑΕΚ και τα Χανιά πέρασαν φέτος. Είμασταν απλά πάρα πολύ καλοί».

This entry was posted on 26 Απριλίου 2015, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.