Παναγόπουλος: «Η ΑΕΛ είναι πάνω απ’ όλους»


Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αλκαζάρ, ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε για τη νίκη επί του Πιερικού:

Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι δίπλα στο Μιχάλη Ζιώγα, αρχισκόρερ της ΑΕΛ, γιατί αυτή η ομάδα έχει να αποδείξει πολλά. Συγχαρητήρια στον Πιερικό. Για εμάς στο πρώτο μέρος υπήρχε ένας εκνευρισμός. Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε, όπως και ο αντίπαλος έτσι όπως αγωνίστηκε. Ακολουθήσαμε ένα αγωνιστικό πλάνο. Ήρθε απο τον πάγκο ένας παίκτης, χαίρομαι για την αγωνιστική εικόνα του Στεφανίδη. Στο δεύτερο μέρος πήγαμε σε ένα 4-4-2 και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ήρθε το πέναλτι και ένα πολύ όμορφο γκολ. Μας βοήθησε που ο αντίπαλος έπαιξε και με παίκτη λιγότερο. Στα σημαντικά είναι η επιμονή που δείξαμε και δικαιωθήκαμε για αυτό. Η ΑΕΛ είναι πάνω απ’ όλους.

Όλοι θέλουν να βλέπουν μιας ΑΕΛ να κερδίζει απο το πρώτο μέρος με 3-0 αλλά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε πάντα. Σήμερα κάποια παιδιά ήθελαν να δώσουν το κάτι παραπάνω αλλά δεν τα κατάφεραν. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μετά το άσχημο αποτέλεσμα της Δευτέρας αντιδράσαμε πολύ καλά και συγχαρητήρια και σε όλους τους συνεργάτες μας. Κρατάμε τη νίκη και την εμφάνιση και πάμε μπροστά.

Βλέπουμε μια ΑΕΛ με δύο πρόσωπα. Είναι θέμα άγχους;

Κάθε παιχνίδια είναι ξεχωριστό. Σήμερα κινδυνεύσαμε από τον Πιερικό. Δεν θα ασχοληθώ με τη διαιτησία και δεν θα το κάνω σήμερα. Δεν παίζουμε όμως μόνοι μας. Βιαζόμαστε να βγάλουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Να περιμένουμε κάποια αλλαγή στο σύστημα;

Τίποτα δεν είναι της στιγμής. Το 4-4-2 που είδατε στο δεύτερο μέρος είχε δουλευτεί. Αυτό που είναι σίγουρα είναι πως προσπαθούμε να έχουμε ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο.

 

This entry was posted on 1 Νοεμβρίου 2014, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.