Σοβαρευτείτε…


Η ΑΕΛ δεν έπιασε την απόδοση που είχε πιάσει στα προηγούμενα ματς. Η Λαμία ήταν ανώτερη και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 53΄λόγω αποβολής του Ντερνίς σκόραρε με τον Βασιλόγιαννη στο 74΄και πήρε τελικά την νίκη. Κακό σε γενικές γραμμές ματς, στο οποίο έφταιξε και ο διαιτητής στη φάση της αποβολής του Ντερνίς. Με εννέα παίκτες τελείωσε το ματς η ΑΕΛ καθώς ο Φορνέρ τραυματίστηκε όταν οι αλλαγές είχαν ήδη ολοκληρωθεί.

 Με δέκα η ΑΕΛ…

Στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς άναψαν λίγο τα… αίματα. Πρώτα με μία κίτρινη που έδωσε ο διαιτητής για θέατρο στον Βασιλόγιαννη ο οποίος ζητούσε πέναλτι και στην συνέχεια με μία ακόμη κίτρινη και συγκεκριμένα την δεύτερη στον Ντερνίς ο οποίος και αποβλήθηκε, με αρκετές διαμαρτυρίες για ένα φάουλ που δεν ήταν για κίτρινη.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γιενκά ( 27΄λ.τ. Φράγκος), Νεόφυτος, Φατιόν, Γκούρμα.

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης, Πινδώνης, Βερδού, Ντερνίς, Μπλέντι.