Ανακοίνωση των παικτών της «ΑΕΛ» ;


Ότι πιο τραγικό και πιο σιχαμερό μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα είναι και το παρακάτω κείμενο-ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της «ΑΕΛ». Δεν είχαμε καμμιά διάθεση να το δημοσιεύσουμε , αλλά θεωρούμε ότι πρέπει να μείνει στην ιστορία της ομάδας μας σαν ένα από τα πιο μελανά της σημεία… Η αναδημοσίευση γίνεται μάλιστα από την επίσημη σελίδα της  ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά…

“Πρώτη φορά πηγαίνουν οι Σύνδεσμοι στη Διοίκηση για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ενώ έχουν περάσει χιλιάδες καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές. Ευχαριστούμε τον κύριο Πλεξίδα για όλα μέχρι τώρα που έχει κάνει για μας.

Είμαστε ερασιτέχνες και είμαστε οικογένεια από την πρώτη στιγμή. Μέχρι και σήμερα είμαστε πληρωμένοι στο ακέραιο και ευχαριστούμε πάλι αυτόν τον άνθρωπο που έχει κάνει τόσα μέχρι σήμερα για μας και λέγεται Πλεξίδας.

Όλο αυτό που έχει γίνει εδώ και 2 μήνες είναι αποτέλεσμα από μία συμπεριφορά ενός πρώην συμπαίκτη μας που λέγεται Κυριακίδης Ηλίας. ΑΕΛ δεν το πουλάς, είσαι!!!

Είμαστε οικογένεια και είμαστε πρώτοι. Είμαστε στον τελικό και θέλουμε ο κ. Πλεξίδας να παραμείνει κοντά μας μέχρι το καλοκαίρι. Ο καθένας μας αφού δεν κάνουμε για εδώ να τραβήξει τον δρόμο του”.

Σικαλιάς, Πλιάγκας, Καρακατσάνης, Στεφανίδης, Αγτζίδης, Ρούσσης, Αραμπατζής, Σαββίδης, Καρανίκας, Πατινιώτης, Κωτσιόπουλος, Καρακούτσης, Νεμπεγλέρας, Μπουσινάκης, Γκούρτσας, Κουλίδης, Τσεμπερίδης, Αγρόδημος, Παπαγιάννης, Σιάκκας, Κορομηλάς, Γαρυφαλλόπουλος.

Advertisements
This entry was posted on 23 Μαρτίου 2014, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.