Άρχισαν οι εκδηλώσεις για τα 50χρονα της «Βασίλισσας»


Αρκετός κόσμος βρέθηκε στον χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων Palladium, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων, για τα 50 χρόνια της ΑΕΛ. Η εκδήλωση αυτήν, αποτέλεσε μια ευκαιρία για όλους τους Λαρισαίους που παραβρέθηκαν, να δουν στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της «Βασίλισσας», ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία της ΑΕΛ, μέσα από την θεατρική παράσταση «Η ζωή μας με την ΑΕΛ».

grammatosimo

Τα πάντα ήταν έτοιμα από νωρίς… Το Palladium είχε ντυθεί στα λευκά και στα βυσσινί και από μακριά καλούσε τους φίλους της «βασίλισσας» να περάσουν τις πόρτες του για να μετέχουν στην εναρκτήρια εκδήλωση του εορτασμού των 50 ετών της ΑΕΛ.

Μία εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα, αλλά γεμάτη συναισθήματα και μάλιστα έντονα… Η ιστορία πέρασε γρήγορα από τα μάτια μας, το θεατρικό «κέρδισε», τα πιτσιρίκια των τμημάτων υποδομής έδειχναν το μέλλον.

Και ήταν εκεί, πολλοί. Μεγάλες δόξες, σαν τον Βαλαώρα, τον Γκαλίτσιο, τον Κολομητρούση, τον Πατσιαβούρα, τον Καρέλια, τον Σελιώνη, τον Βουτυρίτσα, τον Ράμμο και άλλοι, αλλά και διοικητικές «δόξες» σαν τον πρώτο κυπελλούχο πρόεδρο, Κώστα Σαμαρά, «άρχοντες» της περιοχής μας όπως ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας της ΑΕΛ και το τεχνικό επιτελείο και φυσικά απλοί φίλαθλοι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε και η παρουσίαση του συλλεκτικού γραμματοσήμου των 50χρονων της ομάδας, που έρχεται συμβολικά να καταδείξει τον διαχρονικό ρόλο της ΑΕΛ στην επικοινωνία μεταξύ όλων των Λαρισαίων και φίλων της ομάδας, ενώ έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του επίσημου σήματος της ΑΕΛ για τα 50 χρόνια ιστορίας της.

This entry was posted on 18 Φεβρουαρίου 2014, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.