Στράντζαλης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου »


strantzalis

Ικανοποιημένος έμεινε από την προσπάθεια των παικτών του  ο Γιώργος Στράντζαλης. Από την άλλη ο τεχνικός της ΑΕΛ απέφυγε  να πάρει θέση για τον αποκλεισμό του Ηλία Κυριακίδη από την αποστολή και έριξε το «μπαλάκι» στη διοίκηση:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το αποτέλεσμα σήμερα απέναντι σε έναν αντίπαλο που σίγουρα προσπαθεί σε κάθε ματς να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Και η αλήθεια είναι ότι είχαμε ένα βαθμό δυσκολίας αρκετά μεγάλο στα πρώτα 15-20 λεπτά σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο ώστε να βρούμε τους χώρους που ψάχναμε για το γκολ. Αν και πετύχαμε τα πρώτα τέρματα νομίζω ότι διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο όπου βέβαια και ο αντίπαλος απογοητεύτηκε από την εξέλιξη του σκορ. Είναι σημαντικό για εμάς να ερχόμαστε σε τέτοιες έδρες και να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο που μας δίνει ελπίδα για τα επόμενα παιχνίδια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Πρέβεζα και εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

-Η ΑΕΛ ηττήθηκε από την Τσαριτσάνη και τη Φιλιππιάδα. Έχει τελικά αδυναμίες η ομάδα;

«Βέβαια και έχει αδυναμίες και πάνω σε αυτές δουλεύουμε. Μάλιστα αυτές οι ήττες μας πεισμώνουν ώστε να βρούμε περισσότερο κίνητρο για τη συνέχεια».

-Ο αποκλεισμός του Κυριακίδη από την αποστολή ήταν για αγωνιστικούς λόγους;

«Δεν μπορώ να πάρω θέση για το θέμα. Είχα μιλήσει ξεκάθαρα την περασμένη εβδομάδα γιατί αυτό αισθανόμουνα τότε και αυτό ήξερα. Νομίζω ότι αρμοδιότερος να απαντήσει είναι ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας ή η διοίκηση. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να μιλήσω για ένα μεμονωμένο παίκτη που έμεινε εκτός αποστολής. Το ίδιο π.χ. είχε γίνει και με τον Μήτση την περασμένη εβδομάδα».

Advertisements