Πρέβεζα – ΑΕΛ: 0 – 5


Η ΑΕΛ είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην ομάδα της Πρέβεζας για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το 0-5 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, που ήταν ένα διαρκής – πλην μεμονωμένων περιπτώσεων  – μονόλογος της ΑΕΛ.

Το σκορ άνοιξε ο Πλιάγκας στο 25’ με κοντινό σουτ παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από ασταθή απόκρουση του Πανούση σε σουτ του Νεμπεγλέρα. Το 0-2 στο 38’ από τον Γκούρτσα, ο οποίος βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων μετά από κεφαλιά-πάσα του Πλιάγκα. Στο 43’ ακυρώθηκε γκολ του Μήτση αφού η μπάλα μετά από το κεφάλι χτύπησε και στο χέρι του έμπειρου αμυντικού.

Το 0 – 3 σημείωσε ο Πλιάγκας στο 49’ με κοντινή προβολή προ του Πανούση, κυνηγώντας τη μπάλα μετά από σουτ του Πατινιώτη που κόντραρε στα πόδια των αμυντικών. Στο 69’ με σουτ με το αριστερό από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Νεμπεγλέρας αξιοποίησε ιδανικά την εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μπουσινάκη για το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Μπλέντι με κοντινό σουτ μετά από ωραία συνεργασία Μπουσινάκη-Γκούρτσα.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Πρέβεζα (Κωνσταντίνος Αμάραντος): Πανούσης, Τσιόκας (81’ Κίστης), Νίκου, Ζήσης, Μάρκος, Μπάτσος, Καταπόδης, Σκαμνέλος, Σιδέρης, Χουλιάρας (55’ Δαρδαμάνης), Δημουλιάς.

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης (70’ Κορομηλάς), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (58’ Μπουσινάκης), Πατινιώτης (75’ Αγρόδημος), Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.

Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα

Πρέβεζα – ΑΕΛ : 0 – 5  τελικό

 

77΄λεπτό , αλλαγή για την ΑΕΛ ο Αγρόδημος στη θέση του Πατινιώτη .

72΄λεπτό ΓΚΟΛ ο Μπλέντι και 0 – 5

68΄λεπτό ΓΚΟΛ ο Νεμπεγλέρας και 0 – 4

59΄Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο  Μπουσινάκης στη θέση του Δημήτρη Πλιάγκα .

55΄Αλλαγή για του γηπεδούχους. O Δαρδαμάνης στη θέση του Χουλιάρα

49΄λεπτό ΓΚΟΛ και 0-3 με τον Πλιάγκα

Έναρξη του β΄ημιχρόνου

 Πρέβεζα – ΑΕΛ :  0 – 2 (ημίχρονο)

Ολοκληρωτική υπεροχή για την ΑΕΛ στο α΄ημίχρονο

Ακυρώθηκε γκολ για την ΑΕΛ για χέρι στο 44΄.

42΄Κίτρινη κάρτα στον Πλιάγκα για θέατρο

37΄λεπτό ΓΚΟΛ ο Δημήτρης Γκούρτσας και 0 – 2

34΄λεπτό Ευκαιρία για την Πρέβεζα με τον Σιδέρη

26΄λεπτό ΓΚΟΛ ο Δημήτρης Πλιάγκας και 0 – 1

Οι Συνθέσεις:
Άγιος Θωμάς Πρέβεζας: Πανούσης, Νίκου, Μπάτσος, Μάρκος, Τσιόκας, Λαζαρίδης, Σκαμνέλος, Χουλιάρας, Δημουλιάς, Καταπόδης, Σιδέρης.

ΑΕΛ(Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Μήτσης, Καρανίκας, Ρούσσης, Σιάκκας, Νεμπεγλέρας, Πατινιώτης, Μπλέντι, Πλιάγκας, Στεφανίδης, Γκούρτσας.