«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»


strantzalis_filippiada_ael_kypello

Με τον προπονητή της Φιλιππιάδας, Γιάννη Γιάννου τα είχαν όλοι στην ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα. ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή των «βυσσινί», Γιώργου Στράντζαλη:

«Σήμερα κάνω δηλώσεις μόνο και μόνο λόγω της ήττας διότι την περασμένη εβδομάδα είχαμε το δυσάρεστο γεγονός της απώλειας του Νίκου Παπανικολάου. Για το παιχνίδι, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και δεν είχαμε συνοχή στις γραμμές. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της ήττας.

Δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα προσωπικό μας λάθος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε στο παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο μας ανήκει ολοκληρωτικά, αλλά δεν είχαμε ηρεμία. Παρόλα αυτά κάναμε φάσεις και μπορούσαμε τουλάχιστον να μην χάναμε το παιχνίδι. θέλω να πω ότι μετά το τέλος του αγώνα θα έπρεπε να πω στον προπονητή της Φιλιππιάδας ότι ήταν μια μεγάλη μέρα για αυτόν, αλλά θα πρέπει να μάθει στους παίκτες του και την ευγενή άμυλα. Μου μετέφεραν οι παίκτες ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έλεγε ανεπίτρεπτα πράγματα τα οποία και σίγουρα δημιουργούν θέματα. Όταν βλέπω τον Νεμπεγλέρα να προβαίνει σε τέτοιου είδους καταστάσεις σημαίνει ότι δεν του είπε απλά ένα «φάτε τον…».

Πηγή:sportlarissa.gr

This entry was posted on 12 Ιανουαρίου 2014, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.