Στράντζαλης: «Δοκιμαστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο»


strantzalis 1

Στην επιπολαιότητα των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στην σωστή ομαδική δουλειά που έκαναν στην επανάληψη, στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιώργος Στράντζαλης:«Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές τόσο για την εμφάνιση, όσο και για τη νίκη. Θέλω να σταθώ στο πρώτο μέρος και σε ένα κομμάτι πολύ σημαντικό για εμάς.

Δοκιμαστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα δεν έχουμε συμβόλαιο με το γκολ, αλλά η συμπεριφορά μας στο τέταρτο του αντίπαλου ήταν πολύ επιπόλαιη. Όταν παίρνεις προσωπικές ενέργειες σε μία καλά οργανωμένη άμυνα όπως ήταν του Κορδελιού στο πρώτο ημίχρονο, τότε δεν έχουμε λύσεις. Συζητήσαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο που μας βοήθησαν ώστε μέσα από ομαδικές ενέργειες, πλαγιοκοπήσεις και καλά τελειώματα να φτάσουμε στη νίκη. Αξίζαμε και στο πρώτο μέρος να σκοράρουμε, διότι είχαμε πολύ κατοχή μπάλας και πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο πάνω στον αντίπαλο που σε όλο το ματς δεν μας έκανε ευκαιρία. Σημαντικό για μένα είναι ότι σήμερα παίξανε δύο παίκτες που ήταν εκτός, όπως ο Παπαϊωάννου και ο Τζουμάκης. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στο φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ γιατί στο ημίχρονο όταν το αποτέλεσμα είναι 0-0, δεν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές σε άλλες ομάδες. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη του κόσμου προς την ομάδα.

Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο όσον αφορά το Κύπελλο. Η όλη διαδικασία σε βάζει σε μία άλλη διάσταση εντελώς ανήθικη, πράγμα που δεν αρμόζει σε ιστορικές ομάδες που αγωνίζονται σε αυτή την κατηγορία. Καλό θα είναι και εσείς οι δημοσιογράφοι να πιέσετε ώστε να μπορέσει να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του Κυπέλλου, ώστε να μην μπαίνουνε στο μυαλό μας άλλες σκέψεις».

-Γιατί η ομάδα είχε εκνευρισμό στο πρώτο ημίχρονο;

«Ο εκνευρισμός είναι ο εχθρός της ηρεμίας. Φτάναμε πολύ καλά μέχρι την περιοχή του αντιπάλου. Το θέμα είναι ότι δεν είχαμε ηρεμία στην τελική πάσα και οι ατομικές προσπάθειες που επέλεξαν κάποιοι παίκτες έπεφταν πάνω στην καλά οργανωμένη άμυνα του Οδυσσέα».

-Μπορούμε να εκτιμήσουμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Αραμπατζή;

«Ο Αραμπατζής ζήτησε αλλαγή. Αλλά θα πρέπει να περάσουν 24 ώρες ώστε να έχουμε μια ασφαλή εκτίμηση. Επίσης και ο Πλιάγκας είχε ένα πρόβλημα στο μηρό και τον ξεκουράσαμε, αλλά και ο Γκούρτσας που όλη την εβδομάδα είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο. Βέβαια δεν τον ενόχλησε καθόλου, αλλά τον έβγαλα για τον προστατέψω από κάποιον απρόοπτο».

Advertisements