Ο Στράντζαλης νέος προπονητής της ΑΕΛ


 

Ανατροπές πολλές συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στο θέμα του νέου τεχνικού της ΑΕΛ. Ενώ το απόγευμα της Δευτέρας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Γιώργου Βαζάκα στην τεχνική ηγεσία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα τα δεδομένα άλλαξαν.

Δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ερασ. ΑΕΛ μια δήλωση του Ευάγγελου Πλεξίδα (Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής), όπου αναφέρει πως νέος τεχνικός θα είναι τελικά ο Γιώργος Στράντζαλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Σεβόμενος την Ιστορία της ΑΕΛ και κατανοώντας ότι πάνω από όλα προέχει η ενότητα και όχι ο διχασμός, αλλά και το ήρεμο κλίμα στις τάξεις της ομάδας ώστε να επιτύχει τους στόχους της, ανακοινώνουμε την πρόσληψη του Γιώργου Στράντζαλη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής και συναισθανόμενος την βαριά ευθύνη του ρόλου μου, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να μη βιαστούν να με κρίνουν και να με κατακρίνουν. Θα είμαι στη διάθεσή τους για εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη  την Τετάρτη, στις 9 το βράδυ στα γραφεία της ΑΕΛ (Κύπρου 72) με ανοικτό κάλεσμα σε όλο τον Τύπο της πόλης. Η πρόσκληση είναι ανοικτή και για τους Συνδέσμους Φιλάθλων της ομάδας, για όλους τους απλούς φιλάθλους αυτής, αλλά και για όλους όσοι από την πρώτη ημέρα της νέας προσπάθειας με την παρουσία μου στην πόλη, με επικρίνουν.

Αυτοί που ακούμπησαν την ΑΕΛ, που αποτελεί πλέον σπίτι μου, τις ημέρες της απουσίας μου, να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν με τον χειρότερο τρόπο.

Ευάγγελος Πλεξίδας

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής

This entry was posted on 12 Νοεμβρίου 2013, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.