Παναγόπουλος: «Η δουλειά βγαίνει στο γήπεδο»


 panagopoulos dhloseis 1

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Πυρσό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος

Για μία ακόμη Κυριακή θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για τη νίκη και να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και τους χειροκρότησε. Σχετικά με το παιχνίδι δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε να μας πιέσει ψηλά στην αρχή του αγώνα αλλά οι παίκτες μου αντέδρασαν καλά, είχαν συνοχή στις γραμμές και πολύ γρήγορα ήρθε αυτό που όλοι είδαμε. Θέλω να πω κάτι γιατί όλη την εβδομάδα ακούστηκαν διάφορα και επειδή το ποδόσφαιρο πέρα από τη δουλειά μου είναι και η ίδια μου η ζωή, ότι στο προηγούμενο ματς ο αντίπαλος μας δημιούργησε φάσεις και ότι είχαμε αμυντικά προβλήματα. Σήμερα ο αντίπαλος μας έκανε δύο σουτ σε όλο το παιχνίδι. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι μέχρι και το σημερινό παιχνίδι τα κόρνερ είναι 44 υπέρ και 2 κατά. Καλό είναι να προβληματιζόμαστε όλοι για το καλύτερο».

-Σήμερα η ΑΕΛ πέτυχε πέντε γκολ απέναντι στη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τι άλλο καλύτερο μπορούμε να περιμένουμε στη συνέχεια;

«Από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε εδώ μαζί είχα πει ότι δε φοβάμαι κάτι. Και δε σημαίνει ότι υπάρχει θέμα αλαζονείας πάνω σε αυτό. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να μειώσω τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε. Απλά η δουλειά που κάνουμε αρχίζει να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Δε ξέρω αν μπορούμε να δώσουμε και άλλα, τι σίγουρο όμως είναι ότι δουλεύουμε.

-Σήμερα είδαμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της ΑΕΛ;

«Και στα εφτά παιχνίδια που δώσαμε είμαστε όπως πρέπει να είμαστε. Στο πρώτο αγώνα κάναμε πολλές φάσεις που δεν μπήκανε γκολ. Αλλά σταδιακά ανεβάζουμε την απόδοσή μας. Κάθε εβδομάδα μέσα από τις προπονήσεις κοιτάω πως είναι η ομάδα και την Κυριακή ευχαριστιέμαι να βλέπω τους παίκτες να βγάζουν αυτή την ποιότητα στο γήπεδο».

-Ο Πία πότε θα είναι έτοιμος;

«Έχω ξαναπεί ότι όταν είναι απολύτως έτοιμος θα αγωνιστεί. Χρονικά το πότε θα γίνει αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Σήμερα ο Σαββίδης έπαιξε με ενοχλήσεις. Αντικατέστησε τον Νεμπεγλέρα και τα πήγε πολύ καλά. Τη μορφή που πήρε το παιχνίδι θεώρησα σωστό να τον προστατέψω και για αυτό τον έκανα αλλαγή. Είχα πει στις αρχές του Σεπτέμβρη ότι πάνω από την ομάδα δεν είναι κανένας».