Άνετη επικράτηση και… 5-0


ΑΕΛ 2013 - 2014 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ - ΓΚΟΛ - ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

 

Χωρίς να συναντήσει η ΑΕΛ καμία δυσκολία, πέρασε και το εμπόδιο του Πυρσού Γρεβενών με σκορ 5-0 .Η ΑΕΛ έκανε άλλη μία εμφάνιση ανάλογη των προηγούμενων στο σταδιο Αλκαζάρ και παίζοντας  πολύ καλό ποδόσφαιρο καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα συνέτριψε τον Πυρσό Γρεβενων ο οποίος δεν προέβαλε καμία αντίσταση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.Απο την αρχή η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες ανοίγωντας τελικά το σκόρ στο 21′ με τον Δημήτρη Γκούρτσα ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 25′. Ο Σιάκκας κέρδισε το πέναλτι και ο Στεφανίδης στο 39′ το αξιοποίησε για το 3-0 που ήταν και σκόρ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα, με τον Ηλία Κυριακίδη στο 67΄να πετυχαίνει το καλύτερο του αγώνα και ίσως το καλύτερο γκολ της χρονιάς και να κάνει το 4-0. Το σκόρ έκλεισε ο Στεφανίδης στο 84′ κάνοντας το 5-0 σκορπίζοντας χαρά και  ικανοποίηση στους περίπου 5.000 με 5500 θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο Αλκαζάρ.

Οι Συνθέσεις

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος) : Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Σαββίδης (70′ Κόιτς), Πλιάγκας (79′ Γαρυφαλλόπουλος), Βοσκόπουλος, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι (76′ Τζουμάκης).

Πυρσός Γρεβενών (Σωτήρης Μαυροδήμος) : Αλεξίου, Θεοχαράκης, Μπόλος (75′ Καραγιάννης Λ.), Σκέντος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Μποζιάρης (54′ Ιωαννίδης), Γκέτσιος, Δούκας, Κοσμίδης, Καραγιάννης Χρ (65′ Ελευθερίου).