Παναγόπουλος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας »


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κόντρα στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας, με τους «βυσσινί» να πετυχαίνουν πέντε γκολ, όλα τους στο δεύτερο ημίχρονο, προσφέροντας και παράλληλα θέαμα στους περίπου 6.000 Λαρισαίους  φιλάθλους.

panagopoulos 2

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ κ. Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο μας που μας στήριξε από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό. Θεωρώ ότι μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο σήμερα. Είχαμε επτά κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά για μία ακόμη φορά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στα αποδυτήρια συζητήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και δείξαμε μία εικόνα που μας κάνει να χαμογελάμε ως και σήμερα το βράδυ αφού από αύριο πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

-Υπάρχει κάποιο στοιχείο στην απόδοση της ομάδας από το οποίο δεν μείνατε ευχαριστημένος;

«Τακτικά θεωρώ ότι κάναμε κάποια λάθη, αλλά μην ξεχνάμε ότι μόλις ολοκληρώσαμε την τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας και είχαμε κάποιες στιγμές αδράνειας. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτές τις αδυναμίες».

-Θεωρείται ότι οι χαμένες ευκαιρίες είναι θέμα άγχους;

«Όχι… Νομίζω ότι έχουμε αποβάλει το άγχος και το έχουμε μετατρέψει σε κίνητρο. Είναι στιγμές πάντως που δεν μπαίνει ένα γκολ, όσο εύκολο και αν είναι. Εμείς μέσα στην ομάδα βιώνουμε έντονα αυτό που πρόκειται να συμβεί. Δεν νομίζω ότι αυτό λέγεται άγχος, ίσως κάπως αλλιώς…»