Παναγόπουλος: «Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα»


 

panagopoulos 3

 

Μόνο το αποτέλεσμα και την πρόκριση κρατάει ο Κωσταντίνος Παναγόπουλος από την σημερινή αναμέτρηση όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας του αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

 

«Το μόνο που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια, είπαμε ότι αυτό που θα μας οδηγήσει στο τέρμα είναι μικρά και σωστά βήματα. Η εικόνα του αγώνα,. Ίδια με την εικόνα που θα αντιμετωπίσουμε σε όλα τα ματς, για να μας κερδίσουν.

 

Ως το 40 είχαμε πέντε ευκαιρίες και δεν κάναμε γκολ, στην επανάληψη μπήκαμε νωχελικά και περνώντας τα λεπτά δώσαμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να πιστέψει.

 

Νιώθω ότι και τα 30 παιχνίδια θα είναι κάπως έτσι. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν μέσα και έξω από την ομάδα ότι κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Θεσπρωτού και στον κόσμο μας που δεν μας αφήνει ποτέ μόνους».

 

-Μήπως το σημερινό παιχνίδι αποτελέσει την ευκαιρία για όλους να συνηδειτοποιήσουμε την κατηγορία;

 

«Τα παιδιά ήταν πολύ σοβαρά, αλλά έχουμε ξεκινήσει από διαφορετική αφετηρία, έχουμε μόλις 3 εβδομάδες προετοιμασίας. Απογοητευμένος λιγάκι είμαι από την προσέγγιση των παικτών για τον αγώνα. Κόντρα στην Αναγέννηση γεννήσαμε προσδοκίες, σήμερα είδαμε κάτι άλλο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι.

 

Και οι τρεις κλασικές ευκαιρίες των αντιπάλων μας προήλθαν από δικά μας λάθη. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Θα αντιμετωπίζουμε όμως ανάλογες καταστάσεις, γεμάτα γήπεδα, ομάδες που υπερβάλουν εαυτούς».

 

-Ένα σχόλιο για τον Τζουμάκη;