«Πρώτη» με όνειρα για την ΑΕΛ


Νέα εποχή για την ΑΕΛ με τον κόσμο πάντα στο πλευρό της!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η έναρξη της νέας περιόδου για την ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ με εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων της ομάδας (πάνω από 4000).

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παρουσία λοιπόν  4.000 και πλέον φιλάθλων  οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Παναγόπουλου και ο νέος προπονητής της ομάδας, έδωσαν τα έναυσμα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, στο τέλος της οποίας όλοι μας ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε, σε πρώτη φάση, την επιστροφή της ΑΕΛ στις επαγγελματικές κατηγορίες .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Στην «πρώτη» της χρονιάς έδωσαν συνολικά 19 ποδοσφαιριστές + οι νεαροί από την Νέων, με τον πρόσωπο της ημέρας να είναι ο Βραζιλιάνος με Ιταλικό διαβατήριο, Ινάσιο Πιά, ο οποίος και δεν προπονήθηκε αλλά παρόλα αυτά απαθανάτισε με το κινητό του τηλέφωνο την είσοδο στων συμπαικτών του, εκστασιασμένος από το κόσμο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι 19 ήταν:

Σικαλιάς, Μήτσης, Σιάκκας, Καρανίκας, Αραμπατζής, Βοσκόπουλος, Αγτζίδης, Ρούσης, Σαββίδης, Πατινιώτης, Πάνος, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Γκούρτσας, Στεφανίδης, Πλιάγκας, Πιά και Μπλέντι ενώ υπήρξαν και παιδιά από την ομάδα Νέων.

 

Advertisements

One thought on “«Πρώτη» με όνειρα για την ΑΕΛ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.