Καβακάς:«Τίποτα δεν έχει χαθεί…»


«Τίποτα δεν έχει χαθεί…» λέει ο Καβακάς

 

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ, Τίμου Καβακά, μετά τη λήξη της αναμέτρησης Απόλλωνα-ΑΕΛ.

Αναλυτικά ο Τίμος Καβακάς
Έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι για όσους το είδαν, όχι όμως για τη δική μου ομάδα που δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. “Ήρθαμε με την προοπτική να κερδίσουμε δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού έπαιξε η ισοφάριση στο 45 λεπτό.

Ο Απόλλων στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος από εμάς. Με την έναρξη στο 46 με ένα πέναλτι βρεθήκαμε να χάνουμε, αντιδράσαμε χάσαμε ευκαιρία καταφέραμε και ισοφαρίσαμε ήμασταν καλύτεροι από τον Απόλλων στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 3-2 μια κόκκινη που δε δόθηκε ποτέ στο Χατζηζήση, μετά πάλι από 5 λεπτά δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Χατζηζήση. Είναι καθοριστικά τα σημεία αυτά που λέω. Στο 3-2 σουτ του Ζεκίνια εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα και στο τέλος μια κακή εκτίμηση αμυντική διαμορφώθηκε το τελικό 4-2. Εμείς συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας τίποτα δεν έχει χαθεί. Δείχνουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και ότι στο τέλος πιστεύουμε και εμείς ότι θα δικαιώθουμε.

Είστε ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας
Όχι δεν είμαι μια ομάδα που στα 17-18 παιχνίδια παρουσίας μου έχει φάει 4 γκολ, όταν τρώμε τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι θεωρώ ότι δεν είναι μόνο η αμυντική λειτουργία αλλά οι κακές εκτιμήσει σε καίρια σημεία.

Για τη διαιτησία
Δεν είπα για τη διαιτησία για τη κόκκινη κάρτα είπα. Δείτε πως πήγε ο Χατζηζήσης με τα πόδια που πέφτει και στην επόμενη φάση χτυπάει η μπάλα στο χέρι του.

Κρατάνε τίποτα από αυτό το ματς
Τίποτα εγώ προσωπικά δε κρατάω τίποτα έχουμε ακόμα 8 παιχνίδια δε θέλουμε εντυπώσεις. Θέλουμε πόντους.

Για τους παίκτες
Από όλους τους παίκτες περιμένω περισσότερα πράγματα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

 

Advertisements