Καβακάς:»Έχουμε δώσει υπόσχεση και θα την κρατήσουμε μέχρι τέλους»


«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, όπως κι εμείς. Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Όσο υπήρχε ισαριθμία, ήμασταν επικίνδυνοι. Μετά από τον τραυματισμό και την αποβολή του Πότσι, τα πράγματα δυσκόλεψαν. Σημασία έχει ότι πήραμε έναν πόντο εκτός έδρας. Παλεύουμε όλα τα ματς. Από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα έχουμε κάνει μόνο δύο ήττες, εκ των οποίων η μία όταν ήμουν μόλις 2 μέρες στην ομάδα. Όσοι θεωρήσουν εύκολο αντίπαλο την ΑΕΛ, θα την πατήσουν. Έχουμε δώσει υπόσχεση με όλα τα παιδιά και θα την κρατήσουμε μέχρι τέλους. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων για την προσπάθειά τους. Έχουμε πολλά προβλήματα, συνεχώς δημιουργούνται και άλλα.

Δεν ξέρω που θα πάει αυτό. Εκτός από τον Πότσι, σήμερα χάσαμε τον Πόνσε και των Τσιάρα, λόγω καρτών. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά. Ο πόντος δεν βοηθάει ούτε εμάς, ούτε τον Εργοτέλη. Υπάρχουν πολλές ομάδες που βρίσκονται πολύ κοντά στην βαθμολογία. Θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται», δήλωσε ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ, Τίμος Καβακάς, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Θεωρείτε ότι ήσασταν τυχεροί σήμερα;

«Στο ποδόσφαιρο για να πάρεις ένα αποτέλεσμα χρειάζεται και τύχη. Εμείς, όμως, θεωρώ ότι ήμασταν πρωτίστως ικανοί και όχι τυχεροί. Η ΑΕΛ έχει να χάσει 9 αγώνες και η ήττα αυτή ήρθε με φάουλ από τα πλάγια, στο οποίο άνοιξε το τείχος και σε ένα ματς που θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει πολλά γκολ. Η ΑΕΛ και ο Εργοτέλης είναι ομάδες που δεν ανήκουν στη Football League».