Καβακάς: «Έχουμε απομακρυνθεί από τον στόχο μας αλλά θα τα καταφέρουμε»


 

Ο  Τίμος Καβακάς τόνισε στην Συνέντευξη Τύπου τα εξής:

«Σήμερα θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε για αρκετούς λόγους. Για τους εαυτούς μας, την ομάδα μας, την πόλη και τους φιλάθλους. Αυτήν η νίκη θα μας έδινε φτερά. Στο πρώτο μέρος έγινε ανοιχτό παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ. Στο δεύτερο, εκεί που ήταν να βάλουμε γκολ, βρεθήκαμε πίσω. Τελικά, βρήκαμε την δύναμη και ισοφαρίσαμε. Με βάση τις ευκαιρίες που χάσαμε θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Όταν δεν μπορούμε να σπρώξουμε την μπάλα από τα τρία μέτρα έρχεται μοιραία και το αποτέλεσμα. Έχουμε απομακρυνθεί από τον στόχο μας αλλά θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα:

«Θα πρέπει να κάνουμε γκολ τις φάσεις που δημιουργούμε. Παίζουμε με καλές ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Όλα τα παιχνίδια είναι κλειστά στο πρωτάθλημα της Football League».

Σχετικά με την επιστροφή του Πόνσε:

«Αν είναι καλό ο Πόνσε και συνεχίζει να είναι καλό ο Ζεκίνια, όπως και ο Τσίγκας είναι κάτι θετικό. Πιστεύω αν τον είχαμε θα μας είχε βοηθήσει πάρα πολύ».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΛ βάζει γκολ μετά το 75’:

«Πολεμάμε με ότι όπλα έχουμε. Εγώ από την πλευρά μου περιμένω μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όταν χάνουμε την ευκαιρία στο 47’ που δεν χάνεται τι να πω ; Κλασικότερες ευκαιρίες μια ομάδα δεν μπορεί να κάνει. Στο πρώτο μέρος υπήρχε μια ισορροπία, γιατί και η Νίκη Βόλου έχασε ευκαιρίες».

Για το ντεμπούτο του Τάσου Κρητικού:

«Όταν βάζεις ένα παιδί σε ένα σημείο που το ματς έχει πάρει φωτιά και έχει τόσο θετική εικόνα, μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είσαι. Το παιδί δούλεψε και θα πάρει τις ευκαιρίες του».