Καβακάς: » Έχουμε προβλήματα και πολλές απουσίες»


 

Μετά τη μεγάλη νίκη (βαθμολογική κυρίως) που πήρε η ΑΕΛ μέσα στην Φυλή απέναντι στον Θρασύβουλο με σκορ 0 – 1 ο τεχνικός της ομάδας κύριος Τίμος Καβακάς, μίλησε στην Συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Καβακάς:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας τα θερμά μου συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου για τον χαμό της μητέρας του. Όσον αφορά το παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι θα παίζαμε ένα πολύ δυνατό μας, με τον Θρασύβουλο, που δίνει έναν αγώνα επιβίωσης. Καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ και να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά η αγωνία και ο προβληματισμός μεγαλώνει, γιατί είδαμε ότι δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε αρκετές φάσεις. Στο σημερινό παιχνίδι, με δυσκολία συμπληρώσαμε 18 ποδοσφαιριστές. Εύχομαι ο Θρασύβουλος να τα καταφέρει και να σωθεί».

Όσον αφορά τα προηγούμενα παιχνίδια:

«Μόνο με την Παναχαϊκή δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στα υπόλοιπα παίξαμε καλά. Έχουμε προβλήματα και πολλές απουσίες που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να καλύψουμε και τα παιδιά είναι πολύ κουρασμένα».

 

Για τον Πόνσε και τον Φρανκού:

«Ο Πόνσε είναι σε καλό δρόμο και ευελπιστώ από Δευτέρα να είναι μαζί μας, στην έναρξη της προετοιμασίας στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Όσον αφορά τον Φρανκού δεν νομίζω να μας βοηθήσει φέτος, γιατί έχει αρκετό καιρό να παίξει και πρέπει πρώτα να επανέλθει στον αγωνιστικό ρυθμό».