Από χθες στη Λάρισα ελέω… καρναβαλιού!


Παναχαϊκή: Αναχώρησε για Λάρισα ελέω… καρναβαλιού! | onsports.gr

Για την πόλη της Λάρισας αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3) η αποστολή της Παναχαϊκής, ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές να μείνουν ανεπηρέαστοι από τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού στην Πάτρα.

Αυτές τις μέρες, η αχαϊκή πόλη είναι η… πρωτεύουσα του καρναβαλιού, το οποίο κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο (16-17/3) και για τον λόγο αυτό, ο Σωτήρης Αντωνίου αποφάσισε η αποστολή να αναχωρήσει από την Παρασκευή για την Θεσσαλία, ούτως ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να μείνει ανεπηρέαστο από το κλίμα που επικρατεί στην πόλη.

Έτσι, οι «ροσονέρι» ολοκλήρωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3) την προετοιμασία τους επί αχαϊκού εδάφους και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία δεν μετέχει ο Σαλαμαστράκης, που θεωρείται ξένο… σώμα, αλλά και ο Βοσκόπουλος, για τακτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι:

Ανδρούτσος, Πίτκας, Σπίνουλας, Κωνσταντινίδης, Κοκκίνης, Τέλλος, Γεωργίου, Γ. Κοιλιάρας, Δ. Κοιλιάρας, Βάντερσον, Καραμανλής, Ρεκλείτης, Παμπόε, Χοτζάλι, Βασιλαντωνόπουλος, Γκούρτσας, Ν΄ Τζιοντό, Περέιρα, Φατιόν και Λίτσης.

Πηγή:onsports.gr

Advertisements