Η ΠΑΕ ΑΕΛ για το ΤΕΙ Λάρισας


Η ΑΕΛ στηρίζει τον αγώνα για το ΤΕΙ Λάρισας. Με ανακοίνωσή της τονίζει πως ενωμένοι κερδίζονται οι αγώνες.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:
«Η ΑΕΛ, στην μακρά ιστορική της διαδρομή, έχει δώσει πολλούς και σκληρούς αγώνες ενάντια σε κάθε είδους αδικία, έχοντας πάντα τη στήριξη του κόσμου της και ολόκληρης της πόλης της Λάρισας. Είναι, λοιπόν, αυτονόητο ότι για όλους αυτούς τους λόγους η ΑΕΛ βρίσκεται και θα παραμένει πάντα στο πλευρό όσων αδικούνται και όσων παλεύουν για αξιοκρατία και διαφάνεια. Ποσό μάλλον από τη στιγμή που – στην προκειμένη περίπτωση – η αδικία αγγίζει όχι μόνο τον τόπο μας, αλλά και το πιο ευαίσθητο και καθαρό κομμάτι της κοινωνίας μας: Τους νέους.

Στον αγώνα που δίνουν οι φοιτητές του ΤΕΙ Λάρισας και οι οικογένειές τους, η εκπαιδευτική κοινότητα και οι φορείς της πόλης μας, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 στέκεται αλληλέγγυα με όλες τις δυνάμεις της, ενώνοντας τη φωνή της με τη φωνή όλων των Λαρισαίων ενάντια στην – χωρίς διαφανή κριτήρια – υποβάθμιση και συρρίκνωση του ΤΕΙ Λάρισας, ενός ιδρύματος υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, με υποδομές και πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών, που έχει προσφέρει πολλά όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Κι επειδή η ιστορία της ΑΕΛ μας έχει αποδείξει ότι οι αγώνες κερδίζονται όταν είμαστε όλοι ενωμένοι, έχουμε την πίστη ότι και αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε . Με αυτόν τον τρόπο, άλλωστε, η ΑΕΛ κέρδισε έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες της ιστορίας της πριν από ακριβώς 25 χρόνια…»

This entry was posted on 13 Μαρτίου 2013, in ΑΕΛ. Bookmark the permalink.