Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» της Νίκης Βόλου με Χατζάρα


Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά την ήττα της Νίκης Βόλου στην Καβάλα και αφορούσαν τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Χατζάρα, δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Περίπου δύο ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί την απόλυση του 59χρονου τεχνικού, ύστερα από απόφαση του Ανδρέα Πάτση.

Η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, απομακρύνεται από τη θέση του προπονητή του Συλλόγου ο Γιώργος Χατζάρας. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή, αναλαμβάνει ο Κώστας Γρηγοριάδης».

«Είμαι υπερήφανος»

Ο ίδιος, πάντως, πριν ανακοινωθεί η απόλυσή του και συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καβάλα, έκανε λόγο εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.

«Ήρθαμε εδώ με ελλείψεις και σίγουρα δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση και μετά το τέλος της αναμέτρησης, στα αποδυτήρια, είπα στους παίκτες μου ότι είμαι υπερήφανος γι’ αυτούς. Καμιά φορά πρέπει να το κάνεις αυτό ακόμα και μετά από ήττα. Έτσι θεωρώ ότι θα πρέπει να λειτουργεί ο σωστός επαγγελματίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην -πλέον- τεχνικός της Νίκης Βόλου.