Στέφανε γερά, στο πέταλο ξανά


stefanos 3

ΣΕΠ και MONSTERS ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον Στέφανο

Φιλικός αγώνας μεταξύ του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας και του Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΛ “Monsters” διεξήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο AEL FC ARENA με σκοπό την ηθική, ψυχολογική και οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και οπαδού της ΑΕΛ, Στέφανου Πράσινου.

stefanos 1

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο πατέρας του Στέφανου, Μιχάλης Πράσινος, παρέλαβε τρεις φανέλες με το όνομα του Στέφανου από τον πρόεδρο των «MONSTERS» Γιώργου Γεωργίου, από τον πρόεδρο του ΣΕΠ Νίκο Ζεϊμπέκη κι από τον αρχηγό της ΑΕΛ Κώστα Νεμπεγλέρα. Το παρών στον αγώνα έδωσε και ο πρώην τεχνικός των «βυσσινί» Νίκος Κωστένογλου.

stefanos 2

Στα της αναμέτρησης, η οποία φυσικά και περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς ο λόγος που έγινε ήταν ειδικός, οι «MONSTERS» κέρδισαν με 3-2. Αν και ο ΣΕΠ προηγήθηκε με 1-0 οι «MONSTERS» κατάφεραν με δυο πέναλτι να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια με 2-1.

stefanos 6

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΣΕΠ κατάφερε και πάλι να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όμως οι «MONSTERS» δεν είχαν πει την τελευταία του λέξη και κατάφεραν λίγο πριν το τέλος να κάνουν το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

stefanos 7