Κανένα πρόβλημα με Ζεκίνια


tsakmakidis 1

Υπολογίζεται κανονικά τονίζει ο Τσακμακίδης

Ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΛ Μίμης Τσακμακίδης, μίλησε στο flnews.gr για το δημιουργήθηκε με τον Ζεκίνια και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Πορτογάλο επιθετικό και πως υπολογίζειται κανονικά.

Ο Γενικός Αρχηγός των «βυσσινί» τόνισε χαρακατηριστικά πως:

«Επικοινωνήσαμε με τον εκπρόσωπο του Ζεκίνια και τα βρήκαμε. Είναι διαδικαστικό πια το θέμα και την Παρασκευή (1/3) θα έχει λυθεί το ζήτημα. Ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά.

Και οι όποιες φορές έμεινε εκτός αποστολής στο παρελθόν δεν είχαν να κάνουν με τη διαφωνία στο νέο συμβόλαιο που του προτείναμε, αλλά για αγωνιστικούς λόγους. Ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται για την ΑΕΛ είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε στον προπονητή όσα περισσότερα «όπλα» γίνεται, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Παράλληλα ο Μίμης Τσακμακίδης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί, με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ξέρουμε τις διαιτερότητες της αναμέτρησης. Αν η ΑΕΛ παίξει όπως ξέρει και μπορεί τότε δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι δύσκολη ομάδα και η έδρα της εξίσου δύσκολη».

Πηγή: flnews.gr

Advertisements