Άλλη μια νίκη για τους Νέους


ael-doxa-1-0

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα Νέων της ΑΕΛ.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής επικράτησε στα Δένδρα της Δόξας Δράμας με σκορ 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση για το συγκρότημα του Κώστα Τσότσου σημείωσε ο Γαρυφαλλόπουλος.

Οι «βυσσινί» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πιο δημιουργικοί επιθετικά και – εν τέλει – πιο ουσιαστικοί. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Γαρυφαλλόπουλος στο 59’. Πέρα από το γκολ οι Νέοι της ΑΕΛ είχαν δύο δοκάρια (με φάουλ του Καμπέρη στο 37’ και σουτ του Τσιρογιάννη στο 50’) και δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Τσιρογιάννη (16’) και Νταγκαλή (83’). Η μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων καταγράφηκε στο 84’, αλλά ο Κύρκος με σωτήρια επέμβαση σε κοντινό σουτ του Τσιακουρίδη κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ΑΕΛ: Κύρκος, Κορομηλάς, Νασιάκος, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος, Νταγκαλής, Σενκάι, Τσιρογιάννης (65’ Τσιαλέμης), Παπαδόπουλος, Κίτσιος, Καλφούντζος.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ματζιώρης, Κελεσίδης, Κωνσταντινίδης, Τουλιγκερίδης, Γκορόγιας, Σιάμπος, Λέκοβιτς, Παυλίδης (78’ Πεντεζίδης), Τσιακουρίδης, Ιωσηφίδης (62’ Στεργιανός), Βαφάκης.