Καβακάς:«Θα κέρδιζε όποιος έβαζε πρώτος γκολ»


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μετά την νίκη της ΑΕΛ μέσα στην Επανομή με σκορ 0 – 1 ο προπονητής της ΑΕΛ Τίμος Καβακάς δήλωσε: «Γνωρίζαμε πριν το παιχνίδι ότι ερχόμασταν να δώσουμε έναν δύσκολο αγώνα, με μια ομάδα που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο είδαμε πόσο δύσκολο έργο είχαμε όταν είδαμε τον αγωνιστικό χώρο και αδικεί πιστεύω τόσο εμάς, όσο και την ομάδα της Επανομής, το να αγωνιζόμαστε σε τέτοια γήπεδα. Γνωρίζαμε ότι όποιος προηγηθεί θα κερδίσει το παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε, με εξαίρεση ένα δοκάρι που είχε η Επανομή. Έχουμε την Κυριακή ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να μας ξεγελάει. Μπορεί να έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες, όμως όλοι όσοι έρχονται στην έδρα μας παίζουν αμυντικά. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν και αξίζουν συγχαρητήρια γιατί τον τελευταίο καιρό βλέπω μια σταθερότητα στην ομάδα. Ελπίζω τον Μάιο να είμαστε σε ασφαλή θέση και να κάνουμε χαρούμενο πολύ κόσμο που αγαπάει αυτήν την ομάδα».

Σε ερωτήσεις για τις κάρτες:

«Για την κάρτα του Σέρεμετ ήταν δίκαια. Για τον Τσίγκα όμως όχι».

Για την αλλαγή του Αλεξάντροβιτς:

«Πάνω απ΄ όλα είναι η ομάδα. Πάνω από ονόματα και πάνω απ΄ όλα. Ο Αλεξάντροβιτς έχει μια δικαιολογία ότι είναι νέος παίκτης στην ομάδα και μπορεί να μην έχει εγκλιματιστεί εντελώς. Από την στιγμή που είδα ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει δεν μπορούσα να ρισκάρω το αποτέλεσμα».

Για τον επόμενο αντίπαλο της ΑΕΛ:

«Η ομάδα είναι καινούρια. Έφυγαν πολλοί παίκτες, ήρθαν καινούριοι κι έχουν έναν προπονητή καινούριο, με νέα φιλοσοφία. Είναι ένας αντίπαλος, που αν δεν εμφανιστούμε σοβαροί θα έχουμε προβλήματα»

Για την τακτική:

«Αλλάξαμε σήμερα την τακτική και παίξαμε με ψηλά παιδιά, γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Περιμένω βέβαια πολλά περισσότερα από τα παιδιά».

Για θέματα πειθαρχίας:

«Στην ομάδα δεν περνάει τίποτα στο ντούκου. Αν υπάρχουν θέματα πειθαρχίας δεν περνάνε απαρατήρητα. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός»

Επιπλέον, ο κύριος Καβακάς, σημείωσε:

«Δουλεύουμε πολλά πράματα, που δεν τα έχουμε βγάλει ακόμα και δυστυχώς στην Β’ Εθνική κυριαρχούν τα στημένα»

Advertisements