Χειρουργήθηκε ο Ραπτάκης


Χειρουργήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Δημήτρης Ραπτάκης με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε δυο περίπου μήνες. Από το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου ο Ραπτάκης αισθανόταν ενοχλήσεις στο ισχίο με αποτέλεσμα να κάνει ατομικό πρόγραμμα έτσι ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Οι πόνοι ωστόσο δεν υποχώρησαν κι έτσι αποφάσισε να υποβληθεί σε εγχείρηση στο δεξί ισχίο για να απαλλαγεί μία και καλή από το πρόβλημα του.

Την επέμβαση έκανε ο χειρουργός Ορθοπεδικός Γιώργος Τζοάνος σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, καθώς ο Ραπτάκης έπασχε από μία πάθηση που σπάνια συναντάμε αθλητές. Ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται σε δυο μήνες, αν και δεν αποκλείεται να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο.
Ο Ραπτάκης με επιστολή του ευχαριστεί τον ΠΣΑΠ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ για την υποστήριξη και την συμπαράσταση που μου πρόσφερε απλόχερα μέσα από την προσωπική τους παρουσία την ημέρα της εγχείρησης μου στο Ευγενίδειο νοσοκομείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε αυτούς τους ανθρώπους που διέθεσαν χρόνο για να μου δείξουν έμπρακτα την συμπαράσταση τους οπως και σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή που περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές όπως και εγώ αυτή την στιγμή.
Μέσα από προσωπική εμπειρία όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα πρέπει να εμπιστευτούμε και να αγκαλιάσουμε τις προσπάθειες που κάνει ο ΠΣΑΠ για το καλό των ποδοσφαιριστών!!!»