«Ανασύνταξη» για την ΑΕΛ


Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ανήκει οριστικά στο παρελθόν για την ΑΕΛ. Ο τεχνικός Τίμος Καβακάς ξεκίνησε ουσιαστικά από την Κυριακή το πρωί στα Δένδρα την προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με την Αναγέννηση Επανομής εκτός έδρας (15:00).

Σίγουρα ο νεαρός τεχνικός πρώτη του προτεραιότητα είναι να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του αφού ήταν μόνο ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω.

Η νίκη κόντρα στην αδύναμη ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι επιτακτική. Αγωνιστικά τα προβλήματα συνεχίζουν να είναι πολλά. Λιαπάκης, Ραπτάκης και Φρανκού είναι σίγουρα εκτός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Καρακώστα – Πόνσε. Αναφορικά με τον πρώτο νιώθει καλύτερα και μέρα με τη μέρα ανεβάζει στροφές, αλλά το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί για να μην προκύψει κάποια υποτροπή και να αγωνιστεί με τα Γιαννιτσά που θα εκτίσει ο Σκόνδρας.

Ο Πόνσε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και από την Δευτέρα θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Εάν τα καταφέρει θα τεθεί στη διάθεση του Καβακά. Διαφορετικά θα προφυλαχτεί.