Να μην πέσει κανείς ζητούν Βύζας & Επανομή


football league_logo

Η αναδιάρθρωση των κατηγοριών θα φέρει αρκετές ανακατατάξεις και διαφοροποιήσεις, όσον αφορά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της νέας σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα νέα δεδομένα, στο τέλος της χρονιάς θα προβιβαστούν τέσσερις ομάδες στη Σούπερ Λίγκα και θα υποβιβαστούν δύο στην Football League 2 που θα ενοποιηθεί με την Δ’ Εθνική και θα πάψει να είναι επαγγελματική κατηγορία.

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι οι δύο ουραγοί του πρωταθλήματος, Βύζας Μεγάρων και Αναγέννηση Επανομής έχουν ζητήσει από την ΕΠΑΕ και τον πρόεδρο της Σπύρο Καλογιάννη να μην υπάρξει υποβιβασμός ομάδων από το πρωτάθλημα και να ανέβουν από τη Football League 2, εννιά και όχι 11 ομάδες όπως έχει προγραμματιστεί.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι δύο ΠΑΕ, δεν γίνεται ομάδα επαγγελματική, για αγωνιστικούς λόγους, στο τέλος της σεζόν να υποβιβαστεί ουσιαστικά δύο κατηγορίες και να αγωνιστεί σε ερασιτεχνική κατηγορία, αφού από τη νέα σεζόν η Football League 2 θα είναι ουσιαστικά η φετινή Δ’ Εθνική.
Η προσπάθεια που καταβάλουν οι δύο σύλλογοι, πάντως πέφτει στο κένό, καθώς η διοργανώτρια αρχή απέρριψε το αίτημα τους και όλα θα γίνουν βάσει του αρχικού πλάνου, με τον υποβιβασμό δύο ομάδων στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν.

mikriliga.com