Η αποστολή της Δόξα Δράμας


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Football League με την ΑΕΛ τη Τετάρτη (06/02) στις 15:00 στο AEL FC ARENA. Όπως ήταν γνωστό, εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Πέτρος Κοντέων. Ο τεχνικός της Δραμινής ομάδας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή του αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής:
Δαύκος, Ξενοδόχοφ, Στεργιανός, Στόϊκος,Ταραλίδης, Σοϊλέδης, Κάπελ, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Περπερίδης, Μουδούρογλου, Χιντασέλι, Ρούσεφ, Ντος Σάντος, Μιλένκοβιτς, Πουλάκος, Μπαλής, Κασσός, Μπουτζίκος, Τότο.

7 thoughts on “Η αποστολή της Δόξα Δράμας

 1. ANIMALS 4 :

  Ναι ρε τρελε….που να βρίζαμε κιόλας δλδ…ενα σχόλιο δε μπορουμε να κανουμε? μην έχεις πίκρα απο χθές…τυχεροί ήσασταν που δε χάσατε. Φθηνά τη γλυτώσατε πάλι από τη ΔΟΞΑ.

  Άντε σβήστα τώρα και αυτά να χαρείς. Λογοκρισία φουλ. Αλλά έτσι έχει μάθει ο Λαρισαίος φαίνεται…

  Τίποτα δεν πρόκειται να σβήσω, αν είναι καλοπροαίρετο, προκλήσεις και ειρωνίες όμως θα σβήνονται από όποιον κι αν προέρχονται … Πάντως είσαι ευπρόσδεκτος για καλόπιστη κριτική και σχολιασμό αρκεί να μη ξεπερνάμε τα «όρια».
  Να είσαι καλά. Καλή συνέχεια.

  Μου αρέσει!

 2. Ναι ρε τρελε….που να βρίζαμε κιόλας δλδ…ενα σχόλιο δε μπορουμε να κανουμε? μην έχεις πίκρα απο χθές…τυχεροί ήσασταν που δε χάσατε. Φθηνά τη γλυτώσατε πάλι από τη ΔΟΞΑ.

  Άντε σβήστα τώρα και αυτά να χαρείς. Λογοκρισία φουλ. Αλλά έτσι έχει μάθει ο Λαρισαίος φαίνεται…

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.