Εντάξει ο Πόνσε


Ευχάριστα ήταν τα νέα από την πρωινή προπόνηση της ΑΕΛ στα Δένδρα αναφορικά με τον Ντανιέλ Πόνσε. Ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά (είχα ένα σφίξιμο στη γάμπα) και υπολογίζεται από τον τεχνικό Τίμο Καβακά για το κυριακάτικο ματς με τον Φωκικό. Βέβαια όπως μας μεταφέρθηκε από την ΠΑΕ, υπάρχει μια μικρή επιφύλαξη και θα προσέξουν την πορεία του χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία. Έτσι λοιπόν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα θα είναι διαθέσιμος. Από εκεί και πέρα ο Ραπτάκης έχει έναν ερεθισμό στο ισχίο και θα ακολουθήσει τις επόμενες 3-4 μέρες θεραπευτική αγωγή για να διαπιστωθεί καλύτερα η κατάστασή του.
Για το ερχόμενο ματς, εκτός πλάνων θα είναι και οι Φρανκού, Πότσι και Τσιάρας. Από την άλλη επανέρχονται οι Δεινόπαπας – Καρανίκας. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο και στη συνέχει θα βγει η αποστολή.
*Για την ώρα δεν έχει προκύψει κανένα νεότερο σχετικά με τον Ζεκίνια. Ο παίκτης δεν δέχθηκε τη μείωση αποδοχών που του πρότεινε η ΠΑΕ και όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες – ώρες.