Καβακάς: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»


kavakas

Στο συνδρομητικό κανάλι που μετέδωσε την αναμέτρηση μίλησε μετά το τελευταίο σφύριγμα του Κοσικίδη ο Τίμος Καβακάς. Ο προπονητής των «βυσσινί» αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας του τόνισε πως :

«Εμείς προσπαθούμε κάθε Κυριακή να παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Αυτό που κάναμε σήμερα θα έλεγα ότι είναι σημαντικό, γιατί πήραμε 3 βαθμούς που μας δίνουν ώθηση με μια ομάδα που όποιος την υποτιμήσει θα έχει προβλήματα. Το σημαντικότερο ήταν ότι ήμασταν σοβαροί. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή μέσα στην έδρας μας κι σε αυτό προσανατολιζόμαστε τώρα… να προετοιμαστούμε καλά, να ξεκουραστούμε γιατί παρουσιαστήκαμε κουρασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

 Τέλος ερωτώμενος για το αν μπορεί η ΑΕΛ να φτάσει στις τρεις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο απάντησε :
«Εμένα αν με ρωτήσετε προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα μου μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχουν κι άλλες πολύ καλές ομάδες όπως είναι η δική μας και καταλαβαίνεται ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Έχουμε μείνει πίσω, βέβαια τώρα ανακάπτουμε… έχουμε έρθει αρκετά κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Εμείς αυτό όμως που έχουμε να πούμε και μήνυμα, να ευχαριστήσουμε καταρχήν τον κόσμο μας που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε, σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να καταφέρνουμε να παίρνουμε τους τρείς πόντους. Πάντως αυτό που θα κάνουμε είναι να προσπαθούμε πολύ σκληρά μέχρι το τέλος».