Στράντζαλης:«Μας αδικεί το αποτέλεσμα»


Ο Ηρακλής δικαιούταν την νίκη βάσει ευκαιριών, υποστήριξε ο Γιώργος Στράντζαλης στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

«Κατά την άποψή μου παίξανε δύο ομάδες που ανήκουν στην Σούπερ Λιγκ. Να πω για το γήπεδο, την οργάνωση, τη συμπεριφορά του κόσμου. Το ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι. Τώρα αν μας αδικεί το αποτέλεσμα εσείς το ξέρετε καλύτερα, καθώς εμείς έχουμε και την ένταση του αγώνα μέσα στο γήπεδο και βλέπουμε αλλιώς το παιχνίδι. Αποψή μου είναι πως βάσει ευκαιριών που δημιουργήσαμε, δικαιούμασταν την νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Εγινε ένα πολύ δυνατό ματς. Σε πολλά στάδια το παιχνίδι εναλλάσσονταν με γρήγορο ρυθμό. Κοιτάμε την επόμενη μέρα. Ο δρόμος είναι μεγάλος. Είχαμε την κατοχή σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε».

Σε ερώτηση για τις αποφάσεις του διαιτητή, είπε:

«Δεν εκφράζω ποτέ άποψη για αποφάσεις διαιτητών. Αν είναι πέναλτι θα έπρεπε να το δώσει, όπως και σε μία δικιά μας φάση».

 

«Μας αδικεί το σκορ»

 

Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος συμφώνησε με τον προπονητή του Ηρακλή, Γιώργο Στράντζαλη, υποστηρίζοντας πως το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που όλοι γνωρίζουν ότι ανήκουν στην Σούπερ Λιγκ. Ήταν ένα ανοικτό και ωραίο παιχνίδι. Το οποίο προσωπικά εγώ πιστεύω ότι μας αδικεί σαν σκορ. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας».

Advertisements