Κανονικά το ΑΕΛ – Ηρακλής


ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ * ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Αίσιο τέλος είχε για την ΑΕΛ η αγωνία των τελευταίων 24ώρων, αναφορικά με το μέλλον της στη Β’ Εθνική. Οι Θεσσαλοί, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, πέτυχαν λύση-ρύθμιση των χρεών τους σε πρώην ποδοσφαιριστές με βάση τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και η διοργανώτρια μικρή λίγκα ορίζει κανονικά την Πέμπτη (3/1) το κυριακάτικο (6/1) εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας.

Έτσι, το τελεσίγραφο της Ένωσης Β’ – Γ’ Εθνικής προς την ΑΕΛ πως «είτε πληρώνετε είτε δεν ορίζεται το επόμενο παιχνίδι σας» στο Δ.Σ. της περασμένης εβδομάδας έπιασε τόπο…

Οι «βυσσινί» ήρθαν σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους – δικηγόρους των πρώην ποδοσφαιριστών στους οποίους οφείλουν χρήματα και επιτεύχθηκε η εξόφλησή τους με διακανονισμό. Ένα ποσό καταβάλλεται άμεσα και το υπόλοιπο θα δίνεται σε δόσεις. Για αυτή την εξέλιξη είναι ενήμεροι τόσο η ΕΠΟ όσο και ο ΠΣΑΠ, ενώ το σημαντικότερο είναι πως η λύση αυτή διασφαλίζει την ομαλή παρουσία της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, οι Θεσσαλοί αποφεύγουν τον κίνδυνο αποβολής τους από το πρωτάθλημα και η αισιοδοξία του Πηλαδάκη σε πρόσφατες δηλώσεις του πως θα βρεθεί λύση επιβεβαιώθηκε.

Πηγή: a-sports.gr