Γιορτή με χαμόγελα και μηνύματα


protoxronia-giorti-2012-13-1

Η κακοκαιρία μπορεί να επηρέασε την αθρόα συμμετοχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν στάθηκε ικανή να στερήσει από τη γιορτή της ΑΕΛ το χαμόγελο και τη θετική ενέργεια.

Ο υπαίθριος χώρος δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης και έτσι το γιορτινό κλίμα της ημέρας βρήκε στέγη και ζεστασιά στο εσωτερικό των επίσημων καταστημάτων της ΑΕΛ, το “Vissini Store” και το “Pre-Game & Ticket House”, που γέμισαν από χαρούμενα παιδικά πρόσωπα.

protoxronia-giorti-2012-13-2

Εκεί ήταν φυσικά και σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα – ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ – για να παραλάβουν και να μοιράσουν δώρα στους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αψηφώντας τον καιρό.

Ο τεχνικός ηγέτης, Μιχάλης Ζιώγας, ο αρχηγός, Κώστας Νεμπεγλέρας, και ο Γενικός Διευθυντής, Λουκάς Σάββα, με ξεχωριστό χαιρετισμό έστειλαν το μήνυμα για υγεία, δύναμη και ενότητα για το καλό της ΑΕΛ.

protoxronia-giorti-2012-13-3

Στο ίδιο μήκος κύματος και το μήνυμα του προέδρου Κώστα Πηλαδάκη, που ανέγνωσε η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Βιβή Κάραλη.

protoxronia-giorti-2012-13-4

Μαζί με τις θερμότερες ευχές της σε όλους τους φίλους της ομάδας, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 απευθύνει τις ευχαριστίες της προς την εταιρία catering Δριστέλλας, την κάβα “Vlassis” και τα οινοποιεία «Βασδαβάνου» και «Αμπέλου Τέχνη».

protoxronia-giorti-2012-13-5

Το μήνυμα του προέδρου

«Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ΑΕΛ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και βρίσκονται σήμερα μαζί μας.

Η σημερινή εκδήλωση δεν είναι μια απλή γιορτή με την στενή έννοια του όρου. Είναι μια ευκαιρία για μια διαφορετική επαφή της ομάδας με τον κόσμο της χωρίς το άγχος και την πίεση των αγώνων. Είναι, επίσης, μια ευκαιρία για να πάρουμε και να δώσουμε όση θετική ενέργεια μπορούμε και ταυτόχρονα να αντλήσουμε από αυτή την αμφίδρομη σχέση δύναμη για τη συνέχεια.

Περισσότερο απ’ όλα, όμως, θα ήθελα η σημερινή γιορτή να στείλει σε όλους τους φίλους της ΑΕΛ το μήνυμα της ενότητας. Είναι σημαντικό να ξέρουμε και να νιώθουμε ότι μπροστά στο καλό της ΑΕΛ μπορούμε να παραμερίζουμε τις οποίες διαφωνίες και να ενώνουμε τη δική μας προσπάθεια μέσα στο γήπεδο με τη δική σας φωνή στην κερκίδα.

Η σεζόν είναι μεγάλη και το 2013 δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά. Αν, όμως, παραμείνουμε ενωμένοι και λειτουργούμε όλοι βάζοντας την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας, αισιοδοξώ ότι κάτι καλό θα πετύχουμε.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και δύναμη…»

Πηγή: ael.gr